445456176157653
top of page

Allan Busch - 138,33 point - 2019 

Jeg ankom til vores jagt revir kl. 19.30. Her besluttede jeg at sætte mig under den store eg, hvorfra jeg igennem tiderne har skudt flere gode bukke.

I år havde bondemanden sået rug på markerne, så jeg vidste godt der skulle en god portion held til at skyde en buk i den høje afgrøde. Der skete absolut ingenting før kl 21.00, hvor jeg så to ører ude midt på marken. Jeg tog kikkerten op, og konstaterede, det var en rigtig god buk som jeg aldrig havde set før. Desværre forsvandt han igen i det høje korn, men et kvarter senere dukkede han op samme sted.

Herefter begyndte han at gå mod skoven også ville han være væk. Da han manglede 5 meter i at nå skovkanten stoppede han i et sprøjtespor og her var der frit skud. Jeg skød med det samme og væk var bukken.. da jeg gik op til skudstedet kunne jeg se han lå forendt, hvor jeg havde skudt ham. Overraskelsen var stor, da jeg så, hvor stor han var.

Det er den største buk, jeg nogensinde har skudt! At det så oven i købet er i Danmark, gør kun oplevelsen større for mig. Alt i alt en fantastisk aften og en fantastisk buk.

Allan Busch – 6040 Egtved – dato Skudt:16/05/2019

TrophyPoint takker mange gang for denne fine historie. Stort tillykke med den flotte råbuk fra Danmark .

Allans-Guldbuk-i-naturen-1.jpg
bottom of page