445456176157653
top of page

Mød Lars Buchard

Lars Buchard certificeret trofæopmåler

Lars Buchard står bag TrophyPoint – autoristeret trofæopmålings virksomhed.

Jeg har været jæger gennem mange år, og har siden 1997 været betaget af trofæjagt og udlandsjagter. Min fascination af de modne dyr – de dyr, der har været heldige eller snu nok til at kunne udvikle sig til at være blandt de mest prægtige af sin art”.

Lars har altid haft interesse for trofæopmåling i forbindelse med sine jagter, og tog derfor en beslutning om at uddanne sig som officiel opmåler i 2012. Officiel opmåler i CIC nr. 12 samt Master Measurer i SCI nr. 2312 og officiel opmåler for Rowland Ward. 

Mange års erfaring og interesse for jagt har budt mange spændende oplevelser. Som storvildtsjæger har Lars rejst i både Tyrkiet, Polen, Spanien, Ungarn, USA, Canada og Australien for at nævne nogle, og fået mange eventyr med hjem i rygsækken. Her kan nævnes bjørnejagt i Canadas store grønne arealer til vandbøffeljagt i Australiens varme sletter. Mange af disse udenlandsrejser har skabt kontakt til nye bekendte og gode venskaber på den anden side af jorden.

Denne livsrejse med interesse for jagt og udlandet skabte også en spændende oplevelse indenfor videoproduktion. I 2016 blev Lars Buchard kontaktet af DR i forbindelse med det folkekære tv-program ”Nak & Æd”. Her blev Lars en del af 2 programmer som blev sendt efterfølgende – Bjørnejagt i Canada & Bæverjagt i Canada. Desuden skabte han kontakten til de to Australien

Programmer der blev til I Nak & Æd "Vandbøffel & Wallabye"

Jagten på nye oplevelser lever fortsat, og nye rejser og jagtture er altid undervejs.

“Jeg værdsætter altid at høre på mine kunders historier om jagtens forløb, se deres trofæer og opmåle dem”.

Med venlig hilsen

Lars Buchard

Nak & æd bjørn.jpg
Lars Buchard Jagttur Australien 2019.jpg
bottom of page