445456176157653
top of page

PRIVATPOLITIK

Hos TrophyPoint indsamler vi oplysninger om alle vores besøgende online og til vores arrangementer rundt omkring i Danmark.

Dette gør vi for at kunne leveret et professionelt slutresultat og derved give dig den bedste mulige brugeroplevelse. 

 

Som kunde hos TrophyPoint er du omfattet af EU's persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og data som indsamles om dig og din online adfærd. Herunder kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi behandler disse.
 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos TrophyPoint.dk.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler:

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi indhenter oplysninger som: 

Navn, og telefonnummer.

Dette gør vi for at kunne udfylde et diplomskema til hver kunde med oplysninger om trofæet mål og pointscoring. 

Beskyttelse af dine personoplysninger

Hvad er dine rettigheder?

Som den registrerede har du en række rettigheder. Du har ret til at anmode os om følgende:

- At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
- At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse trophypoint1@gmail.dk


 

bottom of page