445456176157653
top of page

Henrik Jacewics - tysk keiler 118,70 - 2018

Var inviteret på hygge weekend hos min gode tyske jagt ven. Startede eftermiddagen med ænder på opfløj. Efterfølgende andejagt. Så hjem at spise. Ud igen ved 21 tiden, hvor månen havde lidt lys bag skyerne. Sad op af en stor skov, hvor grisene ynder at trække ind i gennem, fra et kæmpe siv område som var foran mig ca. 3-400 meter foran. På et tidspunkt hører jeg en masse larm og får øje på en kæmpe rotte rotte grise, der kommer for fuld fart fra sivene mod skoven. Rejser mig og har riflen i anslag, men ingen af de mindre grise, var fri til skud. Alle løb side om side eller så forskudt, at jeg ikke forsvarligt kunne skyde . Efter de havde passeret, ærgede jeg mig over, at jeg ikke så dem før jeg hørte dem. Samtidig med det, ser og hører jeg på samme tid, noget larme i det frosne græs. En “Fiat 500” kommer drønene efter rotten. Keiler!!! Op igen med riflen. Afgiver skud til den på ca 80 m. Bliver blændet af mundings flammen. Finder det igen i kikkerten hvor farten er væsenligt taget af, og kan så sætte en kugle lige bag øret. Første skud sad i lungerne. Fantastisk oplevelse at skyde så stor og med så flotte tænder i fuld spring kl 22 om aften en kold dag i novemberComments


Commenting has been turned off.
bottom of page