445456176157653
top of page

Peter Thisgaard polsk guldbuk 142,83 point 2019

Jeg var 150 km fra Gdansk i Polen  D. 13/5 -19 med https://kantjagtrejser.dk/. Her havde jeg den store oplevelse at skyde en pæn buk .

Vi gik ud af en lang markvej om morgenen, hvor afgrøderne var korn og raps . Her opdagede jeg bukken i kanten af rapsmarken ca 500 m ude, og kunne godt se det var en flot seksender.

Jeg fik lov til at forsøge at komme tæt nok på ham, til at kunne afgive et skud. Jeg havde anskaffet mig en ny kikkert til min riffel en Swarovski ds 5-25×52 P og skyder med 6,5×55 . 

Bukken begyndte at blive urolig efterhånden som jeg kom tættere på. Jeg satte min riffel op i skydestokken, trykkede på knappen på kikkerten , som viser afstand og hvor man skal sigte. Prøvede at få styr på åndedrættet, og så slukke kikkerten, og tænde den igen og så skyde . Han fik en ren bladkugle, og lå der hvor jeg havde skudt ham : afstand 281,5 m .

Det var først da vi kom ud til bukken, at det gik op for mig at jeg lige havde skudt en medaljebuk . Han vejede 25 kg brækket og blev vurderet til at være mellem 6-7 år .

Det er den største buk jeg nogensinde har skudt , jeg kigger på ham hver dag og mindes oplevelsen.

TrophyPoint takker mange gang for denne fine historie. Stort tillykke med den flotte buk.Med venlig hilsen

Lars Buchard, Master Measurer 
Comments


bottom of page