445456176157653
top of page

Philip Bork B. Christensen - Romanien

Om at stå i smørhullet! Det var første drev på en drivjagt i Romanien 2018, post 73. Jeg stod godt i bunden af en lille kløft i bøge skoven, denne post vil jeg sent glemme. Det første dyr der viste sig var min kronhjort på 172,80 point den stod længe kun med toppen af stængerne synlige, jeg ventede og ventede. Så kom der grise og jeg skød min sølvmedalje keilere på 115,10 point - i samme sekund jeg skyder grisen kommer hjorten væltende ned i kløften og jeg giver ham en bladkugle på blot 25 meters afstand. So far so good, 15 minutter i standen allerede en kegler og en Hjort.

Men det var ikke slut, jeg kunne efter en stund høre de tørre blade knase bag mig og her kom der mufloner, jeg vendte mig langsomt om, og så en større gruppe trække igennem kløften

ca .100 meter bag mig. Den bagerste så fin ud og han væltede lige om i skraldet, jeg havde skudt mig en guldmedalje muflon på 206,30 point . Sidst men ikke mindst kom en meget stor gris snigende alene oppe i toppen af kløften, jeg gjorde mig klar, og da kuglefanget tillod det sendte jeg 3 kugler i ham, ved sidste skud væltede han, det viste sig senere at være en overordentlig stor kegler, han havde ikke de længste tænder, men meget brede! Jeg var meget godt tilfreds da Lars ringede og gav mig resultaterne fra den såt! Jeg havde den samme såt dagen efter, så i alt blev det til 4 keilere og 1 muflon, samt 2 hjorte. Fuldstændig vildt så heldig jeg var.Af Philip Bork B Christensen.

Commentaires


bottom of page