445456176157653
top of page

Rasmus Yde – Polske guldbukke 2019

Jeg har været på bukkejagt i Polen med min far og bror. Efter et par dage, hvor jeg ikke havde haft det fornødne held til de store bukke, som min far og bror fik jeg endelig hul på bylden.

Jeg havde været på vildsvinjagt hele natten og var rimelig træt. Men på jagt skulle jeg og det er jeg glad for i dag.

Morgenen startede lidt diset men med en del aktivitet. På 5 til 10 minutter var jeg så heldig at skyde 2 guldbukke. Den første sprang ud foran bilen og ud på en stubmark, hvor jeg hurtigt kunne konstatere at det var en klasse buk.

Ud af bilen, efter bukken, op med skydestokken og bang. Og min første guldbuk var en realitet (134,65). Efter diverse billeder gik jagten atter videre. Vi var max kørt 500 meter, og i kornmarken spotter vi endnu en kæmpe buk. Her var proceduren det samme og dermed var min anden guldbuk en realitet (136,03).

Alt dette inden for de 5-10 minutter. Vi var ret sikre på, at vi nu havde nået toppen. Det ændrede min bror samme aften og skød endnu en guldbuk på hele 146.

Alt i alt havde vi 3 en uforglemmelig tur. – Rasmus Yde

TrophyPoint takker mange gang for denne fine historie. Stort tillykke med de flotte polske guldbukke


Med venlig hilsen

Lars Buchard, Master Measurer 


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page